Biz Newz June 2016 - Feb 2017/ Fakulti Pengurusan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Terengganu. - UiTM Terengganu, Fakulti Pengurusan Perniagaan (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2017)
Biz Newz adalah buletin terbitan Fakulti Pengurusan Perniagaan UiTM Terengganu yang mengandungi artikel dan aktiviti cetusan idea warga fakulti.