Bukan-bukan : mendobrak batas-batas wilayah / Mohamad Fadly bin Sabran - Mohamad Fadly, Sabran (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2018)
“Jika saya gambarkan pameran saya ini seperti menonton filem di panggung wayang, bukan-bukan itu merupakan tajuk filem saya. Kehidupan sosial merupakan jalan ceritanya dan saya sendiri sebagai hero dan politik itu sebagai latar dan sinematografinya. Filem ini (karya) dalam bentuk parody yang mana tafsiran penceritaannya terpulang kepada penonton samada mahu menilai dalam bentuk positif atau negative” – Hawari Berahim