Buletin UiTMKT Jilid 4 Isu September 2009/ UiTM Terengganu Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UPENA, UiTM Kuala Terengganu, 2009)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.