Buletin HotNews Jan-Apr 2017/ Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan UiTM Cawangan Terengganu - UiTM Terengganu, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan UiTM Cawangan Terengganu, 2017)
Memuatkan berita, aktiviti dan program cetusan idea warga Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan UiTM Cawangan Terengganu.