IQRA' : Bil. 7 : Julai 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Merupakan Buletin terbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak. Idea, konsep dan terbitan Bahagian Penerbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR)