IQRA' : Bil. 6 : Jun 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Merupakan Buletin terbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak. Idea, konsep dan terbitan Bahagian Penerbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) berkongsi tentang program bulanan, perkongsian ilmu, kursus dan tazkirah bulanan.