IQRA': Bil. 5 : Mei 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Mengandungi antaranya : 1. Program CSR : Ilmu Mengubah Destini PTAR 2016 di Terengganu 2. Lawatan sambil belajar dari Sekolah Kebangsaan Jaya Gading, Kuantan, Pahang 3. Library Outreach 2016 4. Kursus Adobe Photoshop (Intermediate) PTAR 5. UiTM di Pameran Pendidikan Tinggi Sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 6. Lawatan Kerja UiTM Jengka ke Jabatan Arkib Universiti 7. Karnival Sukan Staf UiTM