IQRA' : Bil. 1 : Januari 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Merupakan Buletin terbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak. Idea, konsep dan terbitan Bahagian Penerbitan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR)