Buletin Kampus Isu Sept-Okt 2017 Bil. 26/ UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UiTM Press, UiTM Kuala Terengganu, 2017)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.