Buletin Kampus Isu Mei 2015 Bil. 20/ UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu. - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UiTM Press, UiTM Kuala Terengganu, 2015)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.