Buletin Kampus Isu Dis 2014 Bil. 19/ UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UiTM Kampus Kuala Terengganu, 2014)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.