Buletin Kampus Isu Dis 2012-Jan 2013 Bil. 13/ UiTM Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UiTM Kuala Terengganu, 2012)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu