Biz Newz Vol 5 Dis 2009-Jan 2010/ Fakulti Pengurusan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Terengganu - UiTM Terengganu, Fakulti Pengurusan Perniagaan (Faculty of Business Management, 2009)
Biz Newz adalah buletin terbitan Fakulti Pengurusan Perniagaan UiTM Terengganu yang mengandungi artikel dan aktiviti cetusan idea warga fakulti.