Kajian ke atas pembinaan, kos, dan kontrak bagi projek pembinaan bangunan terminal dan parking apron lapangan terbang Sultan Ismail Petra, Kota Bharu, Kelantan. / Nurul Huda Ab. Hamid - Ab. Hamid, Nurul Huda (2002)
Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Kota Bharu, KelantanDarul Nairn merupakan lapangan terbang yang utama dibahagian pantai timur Semenanjung Malaysia, jika dibandingkan dengan lapangan terbang di negeri Pahang dan negeri Terengganu.Oleh yang demikian, Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra,Kota Bharu, Kelantan1 juga merupakan satu kemudahan infrastruktur di bahagian pantai timur Semenanjung dan memberi peluang kepada penduduk bahagian negeri Terengganu dan Selatan Thai.