E-Bulletin ACIS Edisi 2 / 2020 : Melonjak Lebih Tinggi - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Edisi kedua e buletin ACIS kali ini menonjolkan rangkuman pencapaian ACIS sepanjang 2020. Tempoh 366 hari telah berjaya di harungi dengan garapan misi dan visi yang terbaik daripada pentadbiran, dan di sambut dengan kerjasama penuh daripada seluruh warga. Membuka tirai tahun baru dengan semangat yang lebih tinggi, Akademi Pengajian Islam Kontemporari berazam untuk melonjak lebih tinggi membawa imej Muslim Profesional ke persada dunia sejajar dengan visi UiTM menjadi universiti terkemuka dunia.