E-Bulletin ACIS Edisi 3 / 2020 : Memperkukuh Prestasi, Menjangkau Limitasi - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan prestasi ACIS bagi separuh penggal pertama 2021. Membawakan tema memperkukuh prestasi, menjangkau limitasi, ACIS terus melakar kegemilangan dengan menjalankan lebih banyak program berimpak tinggi dan menggiatkan jalinan hubungan dengan industri. Digitalisasi penyampaian maklumat digunakan sepenuhnya untuk mendekati masyarakat yang lebih pelbagai. Sokongan kuat seluruh sistem dalam menggerakkan ACIS ke persada yang lebih tinggi mampu membawa ACIS menjangkau limitasi.