Pembangunan fasiliti di stesen minyak / Norsuraya Abdul Rahman - Abdul Rahman, Norsuraya (2006)
Stesen minyak adalah sebuah tempat untuk mengisi petrol atau diesel untuk kenderaan berat. Tetapi kini ia telah dinaik taraf oleh Syarikat Minyak dengan mengambil kira kepentingan pengunjung yang datang untuk mengisi minyak pada kenderaan mereka. Pelbagi inisiatif diambil dengan memperbanyakkan lagi fasiliti di stesen minyak. Telah menjadi satu trend kepada stesen minyak dengan merancang pelbagai fasiliti tambahan bagi memudahkan pengunjung. Ini adalah perlu bagi membantu pengunjung yang datang berhenti berehat sambil menggunakan fasiliti yang ada di stesen minyak. Oleh kerana stesen minyak telah dinaikkan taraf, pihak stesen minyak perlu menjaga kepentingan pengunjung yang datang menggunakan stesen mereka dengan mematuhi keperluan dari pihak berkuasa tempatan bagi menjaga kepentingan keselamatan pengguna semasa berada di stesen minyak.