Laporan cadangan merekabentuk dalaman Kafe Luncai Emas di Lot 231, Off Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur / Wan Nurhidayah Shahida Wan Ismail - Wan Ismail, Wan Nurhidayah Shahida (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk mencipta sebuah kafe bertema baru untuk Luncai Emas Sdn Bhd sebagai menambahkan lagi variasi kafe bertema ini dalam negara dengan menampilkan konsep dan imej tersendiri. Proses kerja yang telah dijalankan termasuklah kajian pemilihan tapak, sesi temuramah, pemerhatian, kajian kes, soal selidik dan beberapa lagi kerja yang berkaitan. Proses kerja yang dibuat adalah bertujuan untuk mengkaji kekurangan yang terdapat pada rekabentuk dalaman serta pengurusan sesebuah kafe yang mempunyai tema tersendiri. Selain itu, kajian yang dijalankan serta hasil pengumpulan data akan diterapkan ke dalam proses merekabentuk ruang dalaman kafe supaya menghasilkan suatu rekabentuk ruang yang lebih berfungsi, selesa dan menarik untuk kepentingan sejagat. Projek ini juga meliputi pengubahsuaian sepenuhnya terhadap ruang cadangan mengikut imej dan konsep yang dicadangkan di mana ruang lingkup kerja bagi projek ini termasuklah mencipta suatu sistem ruang dalaman yang bertema supaya pengunjung dapat menikmati suasana rekabentuk yang ingin ditampilkan di samping menjamu selera.