Laporan cadangan rekabentuk dalaman Pusat Jagaan Harian Kanak-Kanak, Bandar Ipoh, di Lot 07, Jalan Brash, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Radziah Azmi - Azmi, Radziah (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2006)
Projek ini menjpakan cadangan merekabentuk ruang dalaman KiddyHouse Nursery & Childcare Centre di lot 07, Jalan Brash, 32000 Ipoh.Perak.Pemilihan projek ini adalah berdasarkan isu-isu yang diketengahkan oleh masyarakat malaysia ketika ini.Dengan adanya cadangan yang sebegini para ibubapa yang berkerja tidak periulah risau dimana hendak menghantar anak mereka. Proses awalan kanak-kanak ini amatlah penting untuk tumbesaran minda mereka. la adalah kerana kanak-kanak memerlukan sesuatu aktiviti ataupun pemerhaian bagi menjana minda mereka yang kian membesar.Oleh itu.pusat-pusat jagaan kanak-kanak sebegini adalah menjadi pilihan para ibubapa kerana ianya menyediakan program awalan kanak-kanak berumur seawal 2 tahun. Ini adalah untuk menyediakan kanak-kanak tersebut kealam persekolahan yang sebenar dan mengasah potensi dan juga membina keyakinan kanakkanak tersebut. Saya percaya bahawa setiap kanak -kanak mempunyai potensi untuk menjadi sehebat yang mereka inginkan dengan menyediakan program awalan yang mudah ceria dan berkesan untuk kanak-kanak.