Cadangan mereka bentuk ruang perniagaan Zing Garden Crystal Pusat Membeli Belah Shah Alam City Centre Shah Alam Selangor Darul Ehsan / Nuraidawati Mohd Anis - Mohd Anis, Nuraidawati (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2006)
Projek akhir ini merupakan cadangan reka bentuk ruang dalaman untuk Zing Garden Crystal. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai barangan batu permata dan barangan kemas yang diperbuat dari batu permata dan kristal serta perkembangan hasil buatan tempatan. Selain itu, ruang pemiagaan ini juga menumpukan kepada memberi ilmu dan maklumat kepada pengunjung. Ia dapat menambahkan minat orang ramai atau individu tertentu yang meminati batu permata. Terdapat beberapa ruang galeri untuk pameran untuk para pengunjug lawati selain menikmati perkhidmatan yang disedikan. Setiap ruang berbeza rekabentuknya, tetapi menggunakan satu konsep keseluruhan yang sama. Setiap ruang mempamerkan berbagai koleksi batu permata yang berlainan jenis dan mempunyai keistimewaan tersendiri.