D-ZINE : Bumper Edition Bil. 3&4 / Jawatankuasa Perwakilan Kolej Dahlia UiTM Selangor Kampus Puncak Alam - Muhamat, Dr. Amirul Afif; Saaid Ramdzan, Atira Ramdzan; Sharepul Baharim, Nurul Fatiha (Kolej Dahlia, Universiti Teknologi MARA, 2019)
Dengan kemunculan majalah ini, penghuni Kolej Dahlia akan mendapat maklumat terkini mengenai aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan di Kolej Dahlia. Disamping itu, majalah ini juga boleh dijadikan sebagai medium untuk saling ingat memperingati kepada penghuni-penghuni kolej mengenai adab sopan sebagai seorang mahasiswa di Pusat Pengajian Tinggi khususnya di UiTM yang majoritinya berbangsa melayu dan Bumiputra.