D-ZINE: Warisan Tradisi di Aidilfitri Bil.2 / Jawatankuasa Perwakilan Kolej Dahlia UiTM Selangor Kampus Puncak Alam - Muhamat, Amirul Afif; Sumairi, Fatin Suryana; Roslan, Nur Akmarina Najiha (Kolej Dahlia, UiTM Puncak Alam, 2018)
Dengan kemunculan majalah ini, penghuni Kolej Dahlia akan mendapat maklumat terkini mengenai aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan di Kolej Dahlia. Disamping itu, majalah ini juga boleh dijadikan sebagai medium untuk saling ingat memperingati kepada penghuni-penghuni kolej mengenai adab sopan sebagai seorang mahasiswa di Pusat Pengajian Tinggi khususnya di UiTM yang majoritinya berbangsa melayu dan Bumiputra.