Laporan cadangan merekabentuk pusat jualan dan pameran AUDI di Lot PT 6878, Wangsa Maju Kuala Lumpur untuk Euromobil Sdn. Bhd / Nor Haskin Kamarudin - Kamarudin, Nor Haskin (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Peranan yang dimainkan oleh industri berat seperti industri automobil memberi peluang yang besar kepada negara begitu juga dengan masyarakat. Dengan adanya kemajuan dalam bidang pemotoran, negara-negara luar tidak akan memandang rendah pada negara Malaysia walaupun negara Malaysia di katakan negara yang kecil jika dibandingkan dengan negara-negara yang lain. Kekuatan yang ada akan menjadikan negara Malaysia terkenal di mata dunia. Bagi mancapai matlamat ini pihak Euromobil telah di beri mandat oleh pihak Audi untuk merealisasikan matlamat serta objektif ini. Objektif yang dirangka adalah memonopoli bidang perindustrian automobil di Malaysia dan menjadi yang terbaik di Asia. Disamping itu menjadi pesaing kepada pengeluar kereta dari jenama antarabangsa yang lain seperti Honda, Mercedes Benz, dan Iain-lain jenama lagi. Dengan penciptaan teknologi yang baru oleh pihak Audi, ia dapat menyediakan servis yang terbaik dan setanding dengan jemana Audi. Kekuatan yang ada pada Audi akan menjadikan jemana ini terkenal di mata dunia. Disamping itu lokasi juga memainkan peranan yang penting dan segala rekaan dalaman di pusat pameran dan jualan Audi adalah setaraf dengan harga serta mutu pada kenderaan ini. Pasaran yang kukuh di Malaysia juga menjadi tunjang utama bagi mencapai segala matlamat dan objektif yang di rangka oleh pihak Audi disamping pasaran yang meluas di Malaysia dan Asia.