Cadangan merekabentuk ruang dalaman, Butik Pakaian Levi’s, di Lot G 26, 27 & 28 Kompleks Membeli Belah Ipoh Parade, Jalan Sultan Abdul Jalil, Greentown, 30450, Ipoh, Perak / Muhammad Aizat Hassan - Hassan, Muhammad Aizat (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Laporan Projek Akhir THE 386 merupakan laporan lengkap mengenai keseluruhan projek akhir semester enam. Laporan ini merekodkan perjalanan dan perkembangan projek dari permulaan projek tersebut sehingga tamat projek. Semua maklumat dan kajian mengenai projek akhir ini disusun dan dikemaskini mengikut tertib dan format yang telah ditetapkan oleh Jabatan Senibina Dalaman, Universiti Teknologi Mara. Laporan Projek Akhir THE 386 ini mengandungi empat bab utama Bab Pengenalan, Bab Projek, Bab Cadangan Rekabentuk dan Bab Kesimpulan. Segala data-data dan kajian yang dibuat disusun dan dibahagikan kepada empat bab tersebut mengikut susunan agar laporan ini kelihatan teratur, kemas dan menarik. Segala maklumat dan kajian yang terdapat di dalam laporan ini ditulis dan dicatatkan dengan teliti dan terperinci agar laporan ini menepati kriteria-kriteria yang dikehendaki oleh pihak jabatan. Diharapkan agar laporan ini akan dapat membantu generasi masa hadapan untuk tujuan rujukan terhadap kerja-kerja yang dilakukan