Cadangan merekabentuk dalaman MSC Malaysia Showcase di Lot 201A, 201B, 201C, SURIA KLCC Kuala Lumpur / Azly Abu Kassim - Abu Kassim, Azly (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2006)
Projek akhir Rekabentuk Dalaman di peringkat diploma adalah merupakan menifestasi terhadap kefahaman pelajar tentang seluruh aspek proses rekabentuk dalaman yang telah dipelajari dari peringkat paling asas hingga ke peringkat persembahan cadangan rekabentuk. Klien pilihan untuk projek ini adalah MSC Showcase di Suria Kuala Lumpur City Centre, Lot 201A, 201B dan 201C 55100 Kuala Lumpur. Tujuan projek ini dijalankan adalah untuk memperkenalkan apakah sebenarnya MSC di Malaysia dengan lebih mendalam kepada penduduk…