Laporan cadangan rekabentuk dalaman bagi Highway Hotel di kawasan Rehat & Rawat Seremban, KM 273 Lebuhraya Utara Selatan, Negeri Sembilan / Mohd Azizul Zakaria - Zakaria, Mohd Azizul (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2006)
Projek ini adalah merupakan projek merekabentuk ruang dalaman untuk Highway Hotel di Kawasan Rehat dan Rawat Seremban, KM 273 Lebuhraya Utara Setatan, Negeri Sembilan Darul Khusus untuk tetuan Paradise Group. Tujuan projek ini dilakukan adalah untuk menangani masalah kemalangan yang berlaku di lebuhraya terutama waktu malam. Selain itu, ia dapat menyediakan tempat berehat yang selesa dan pengguna dapat beristirehat yang secukupnya bagi menyambung perjalanan atau ke destinasi seterusnya dengan selamat. Dengan ada projek seperti ini ia dapat membantu mengurangkan kadar kemalangan di negara ini dan dapat merealisasikan impian kerajaan dalam menangani masalah ini.