Study on Proton Saga engine / Ahmad Suhaili Abdul Aziz and Nor Zamzuri Md Nor - Abdul Aziz, Ahmad Suhaili; Md Nor, Nor Zamzuri (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 1992)
“Study on Proton Saga Engine”adalah projek yang kami jalankan Tujuan utama projek ini adalah untuk mendedahkan pelajar-pelajar kepada teknologi asas sebuah enjin automobil dan juga di bidang kejuruteraan dapat dilaksanakan dengan lancar.Konsep ini amat penting untuk dipelajari.Oleh itu,enjin ini adalah dari jenis yang ringkas tetapi moden,iaitu enjin Proton Saga* Harapan kami,semoga pelajar-pelajar dapat memahami secara terperinci dah seterusnya boleh membawa pembaharuan teknologi hasil dari mempelajari matapelajaran Kejuruteraan Automobil. Insyallah.