AKNC : Pembelajaran Berterusan Tunggak Kejayaan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) - UiTM, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2021)
Imbasan Program Sharing Session AKNC 2021 mengimbau perkongsian oleh salah seorang panel undangan iaitu Timbalan Ketua Pustakawan Kanan, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), En. Jamalludin bin Haji Sulaiman. Beliau bukan sahaja berkongsi mengenai pembudayaan AKNC di PTAR, namun turut juga berkongsi mengenai cabaran yang dilalui dan best practices yang diamalkan oleh warga PTAR. Sepanjang penglibatan PTAR dalam AKNC, bermula 2006 hingga 2019, PTAR telah menjadi juara Kategori Bahagian sebanyak empat kali dan juara keseluruhan sebanyak tiga kali.