Laporan cadangan rekabentuk dalaman kedai ummph!! Tea Shop di Shah Alam Lot 33,33A, 33B, Groundfloor Level, Sacc Mall Shah Alam. / Nur Shahida Ismail - Ismail, Nur Shahida (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2007)
Projek akhir Rekabentuk Dalaman di peringkat diploma adalah merupakan manifestasi terhadap kefahaman pelajar tentang seluruh aspek proses rekabentuk dalaman yang telah dipelajari dari peringkat asas sehingga ke peringkat persembahan cadangan rekabentuk. Sebagai projek semester akhir penulis telah memilih skop dalam rekaan kedai produk Teh BOH. Ini adalah kerana produk BOH mempunyai kelebihan dan keistimewaan yang tersendiri. Selain itu juga cara pemprosesan teh dibuat dengan secara teliti membuatkan teh ini mendapat tempat di hati para peminat Teh BOH. Rekaan kedai produk BOH merupakan salah satu cabang dalam Rekabentuk Dalaman yang memerlukan pemikiran memberikan panduan visual yang mudah difahami. Laporan kajian akhir ini juga mengandungi langkah-langkah merekabentuk retgi /minuman dari awal hingga akhir. Diharapkan laporan kajian akhir ini akan berjaya seperti yang dikehendaki dan menjadi rujukan kepada pihak-pihak yang berkaitan. Tapak projek yang strategik dan kefahaman yang tinggi dalam prinsip rekabentuk yang melibatkan aspek-aspek yang menitikberatkan elemen-elemen daya penarik untuk menarik minat pelanggan untuk datang ke kedai ini dan memberi suasana yang sesuai dengan sasaran pelanggan selain daripada aspek-aspek Psikologi, teknikal dan binaan. Kesemua data dan maklumat kajian dihasilkan dalam bentuk tulisan, diterangkan melalui graf dan gambarajah untuk memberikan panduan visual yang mudah difahami. Laporan kajian akhir ini juga mengandungi langkahlangkah rekabentuk retail minuman dari awal hingga akhir dan juga terdapat proses rekabentuk iaitu proses-proses yang di lalui untuk menyelesaikan projek ini.