Cadangan merekabentuk ruang dalaman, Sony Wings di atas Lot G06 & G07 Tingkat Bawah Kinta City, Jaya Jusco Shopping Complex Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nik Asmadi Haji Kamil - Kamil, Nik Asmadi (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Laporan Projek Akhir THE 386 merupakan laporan lengkap mengenai projek akhir semester enam Laporan ini merekodkan perjalanan dan perkembangan projek dan permulaannya sehingga tamat projek. Matlamat projek ini adalah untuk menarik lebih ramai pelanggan untuk membeli - belah di jaya jusco, Ipoh dan seterusnya menjadikan kedai elektrik dan elektonik sebagai pusat teknoiogi pilihan bagi penduduk Ipoh Barat. Objektif projek ini pula adalah untuk menyaingi kedai elektrik dan elektronik di jaya jusco khususnya dan Ipoh amnya. Antara objektif lain adalah menjadikan jenama Sony sebagai jenama yang digemari oleh pengguna, terutamanya remaja dan seterusnya memberikan imej baru kepada Sony sepertimana kehendak klien. Proses rekabentuk dibuat berdasarkan metodologi yang disediakan. Di setiap peringkat, penulis akan menghadiri sessi kritik bersama pensyarah untuk memastikan proses rekabentuk adalah mengikut garis panduan yang telah ditetapkan. Rekabentuk akhir dibangunkan berdasarkan konsep rekabentuk yang dipilih, iaitu “Where Dreams take different height”. Konsep rekabentuk ini telah diaplikasikan dalam rekabentuk untuk mendapatkan cadangan akhir yang memenuhi matlamat dan objektif projek.