Laporan cadangan rekabentuk dalaman di Lot 381, Jalan Kia Peng, Seksyen 57, Kuala Lumpur Kuala Lumpur / Norzulia Ashikin Mamat - Mamat, Norzulia Ashikin (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Dalam memenuhi keperluan matapelajaran IND 381 (Interior Design) di semester akhir ini, saya mencadangkan rekabentuk dalaman Kelab BMX untuk tetuan Persatuan Sukan Ekstrem Malaysia (ESAM), 4029, Jalan Kampung Pandan, Kompleks Belia Dan Sukan, 55100 Kampung Pandan, Kuala Lumpur. BMX adalah jenama barangan antarabangsa yang dikenali sebagai jenama yang unggul terutamanya kepada individu yang meminati sukan ekstrem. Oleh itu, sebuah Kelab BMX perlu diperkenalkan bagi memperluaskan sukan ini. Kelab BMX adalah salah satu alternatif bagi mengetengahkan bakat yang ada. Program ini dapat membentuk beribu-ribu remaja dari terjebak dengan gejala tidak sihat. Kebanyakan remaja yang menjurus kepada sukan ekstrim dalam lingkungan umur 13 tahun hingga 30 tahun…