Laporan kajian akhir mengenai cadangan merekabentuk ruang dalaman untuk Natrabu Restoran Minang di dalam bangunan Suria KLCC / Norazilawati Yaakub - Yaakub, Norazilawati (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2005)
Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk mewujudkan sebuah restoran yang melambangkan ciri-ciri senibina Minangkabau di Negeri Sembilan.Pada masa yang sama ia dapat mengetengahkan kepelbagaian jenis masakan yang terdapat di Negeri Sembilan yang dibawa masuk dari Sumatera iaitu dari daerah Padang.Dalam restoran iini konsep yang digunakan diperlihatkan secara lebih simbolik iaitu ianya tidak ditonjolkan secara terang-terangan atau secara jelas.Elemen yang terdapat di dalam senibina minangkabau itu cuma sedikit sahaja yang dipersembahkan. Antara kajian yang dijalankan termasuklah kajian pemilihan tapak.sesi temuramah.pemerhatian,kajian kes dan Iain-lain lagi.Tujuan kajian ini dilakukan adalah untuk mengkaji apa terdapat pada rangkaian makanan dan juga rekabentuk dalaman serta pengurusan terhadap sesebuah restoran itu terutamanya restoran yang bertema dan bercirikan sesuatu etnik. Kajian-kajian dan proses pengumpulan data akan diterapkan di dalam proses merekabentuk agar memperolehi suatu rekabentuk ruang dalaman yang lebih selesa dan menarik disamping dapat mewujudkan sau imej yang baru dengan kekuatan yang tersendiri.