Buletin Perpustakaan Tengku Anis Edisi 2013 / Perpustakaan Tengku Anis, UiTM Kelantan - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2013)
Buletin Perpustakaan Tengku Anis yang dikeluarkan pada tahun 2013 memaparkan maklumat pencapaian bahagian, aktiviti dan program yang telah dilaksanakan , program galakan membaca serta makluman kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Perpustakaan Tengku Anis.