Buletin Kualiti Jilid 1 Isu 2/ Syafini Muda@Yusof ...[et al.] - Muda @ Yusof, Syafini; Mohd Nor, Juliana; Mohd Akhir, Noor Erni Fazlina; Muda, Siti Munirah (Unit Komunikasi & Latihan dan Unit Kualiti UiTMCTKKT, 2015)
Memuatkan artikel berkenaan pelaksanaan aktiviti kualiti di UiTM (Terengganu) Kampus Kuala Terengganu.