Buletin Kampus Isu Mei 2012 Bil. 11/ UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu - UiTM Terengganu, Kampus Kuala Terengganu (UiTM Press, UiTM Kuala Terengganu, 2012)
Memuatkan berita aktiviti, pendapat, dan artikel tulisan warga UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu.