Fokus Cendekiawan: Wadah Berkualiti Menjana Kecemerlangan Bil. 2 2009/ Perpustakaan Cendekiawan UiTM Terengganu - UiTM Terengganu, Perpustakaan Cendekiawan (Perpustakaan Cendekiawan, UiTM Terengganu, 2009)
Memuatkan berita aktiviti staf dan laporan pencapaian organisasi perpustakaan UiTM Terengganu.