Pendigitalan Bahan di Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Salim, Mohd Izwan (Jabatan Perpustakaan Digital, PTAR, 2022)
Slaid pembentangan berkaitan aktiviti pendigitalan di Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM secara umum bagi memberi gambaran berkaitan aktiviti pendigitalan di PTAR.