Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara Universiti Teknologi Mara (UiTM) Dengan Reng College Of Technology And Design - Jaafar, Elzianie Nashazanie (UiTM News Hub, 2021)
KOTA SAMARAHAN 18 NOVEMBER 2021 (KHAMIS): Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak telah menandatangani satu Memorandum Persefahaman (MoU) dengan RENG College of Technology and Design bagi menjalankan program pertukaran kakitangan Akademik / Pentadbiran di antara kedua-dua institusi, kerjasama di antara insititusi terlibat dalam menjayakan program mobiliti program Diploma / Ijazah Sarjana Muda, penganjuran program berunsur akademik seperti simposium, konferensi dan kursus jangka pendek, perkongsian maklumat di antara dua institusi yang berkaitan dengan perkembangan dalam pengajaran dan pembangunan pelajar, saling mempromosikan maklumat dan aktiviti dalam skop Memorandum Persefahaman di laman web masing-masing (tertakluk kepada kelulusan bertulis terlbih dahulu untuk penggunaan mana-mana logo atau tanda dagangan) serta bekerjasama dalam bidang-bidang lain dari semasa ke semasa seperti yang dipersetujui oleh kedua-dua pihak.