Sport car for women / Nor Azua Noorani - Noorani, Nor Azua (Fakulti Seni Lukis Dan Seni Reka, 2005)
Reka bentuk kenderaan “sport car for women” adalah satu interaktif kepada golongan wanita. Mereka bentuk sebuah kenderaan untuk golongan wanita yang berkerjaya dan juga bergaya. “Sport car for women” ini, menonjolkan keterampilan pemandunya seorang yang berada dan juga menonjolkan ciri-ciri ‘gaya hidup moden’. Kenderaan sport car for women ini hanya mempunyai 2 ruang tempat duduk serta dilengkapi box make-up untuk kemudahan kepada golongan wanita untuk bersolek. Kenderaan ini dapat memberikan kepuasan kepada sipemandunya. Selain daripada itu, sipemandu kenderaan ini akan mendapat kepuasan ketika memandu dengan gaya ruang dalam yang serba moden dan canggih. Penggunaan GPS membolehkan para pemandu merancang pemanduan yang lebih selamat. Kenderaan sport car for women ini sesuai untuk di mana-mana sahaja destinasi dan juga perjalanan. Perjalanan sekitar ibu kota seperti di Kuala Lumpur dapat menonjolkan lagi gaya hidup yang serba mewah berbanding dengan kelompok masyarakat lain.