Dasar Keselamatan ICT Universiti Teknologi MARA / Pejabat Infrastruktur dan Infostruktur, UiTM - UiTM, Pejabat Infrastruktur dan Infostruktur (Pejabat Infrastruktur dan Infostruktur, 2018)
Dasar Keselamatan ICT (DKICT) UiTM Versi 2.0 merupakan sebuah dokumen yang menggariskan peraturan penggunaan aset dan kemudahan ICT UiTM dengan cara yang betul. Dasar ini juga menerangkan kepada semua pengguna (warga atau pihak ketiga) di UiTM mengenai tanggungjawab dan peranan mereka dalam melindungi aset ICT UiTM.