Dasar Pengurusan Laman Sesawang Universiti Edisi 2016 - UiTM, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2016)
Dasar berikut diguna pakai pada semua laman web yang menyediakan maklumat rasmi mengenai Universiti Teknologi MARA (UiTM) kepada orang ramai. Laman web yang dibina khusus untuk pengguna dalaman adalah dikecualikan daripada keperluan ini.