Mencadangkan rekabentuk baru untuk Pusat Rawatan Bekam An-Nur / ‘Alia Diyana Mohd Suhaimi - Mohd Suhaimi, ‘Alia Diyana (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2009)
Dalam menjalankan suatu rekabentuk, penggunaan elemen-elemen yang bersesuaian amat penting bagi memastikan suatu rekabentuk itu berjaya sepenuhnya. Ini kerana dengan kombinasi elemen tersebut ianya mampu menghasilkan suatu rekabentuk yang menarik dan mempunyai fungsi dan nilai yang berjaya. Disamping itu ia perlu dipastikan agar elemen tersebut mempunyai kesinambungan dengan konsep dan imej agar ia tidak terpesong jauh dari apa yang ingin disampaikan. Pusat rawatan ini dicadangkan sebagai satu usaha untuk menghidupkan kembali suatu nilai yang begitu berharga dan sebagai satu cara untuk membantu klien dalam memperkembangkan objektif penubuhannya untuk memperkembangkan salah satu rawatan tradisional ini. Diharap agar ia nya mampu untuk membuka masyarakat Malaysia tidak kira Melayu, Cina, India mahupun masyarakat lain berkaitan dengan rawatan sunnah Nabi Muhammad S.A.W ini. Seterusnya diharapkan juga dengan rekaan pusat rawatan ini mampu menarik minat masyarakat untuk mengunjunginya dan menjadikannya sebagai satu sumber rujukan untuk generasi masa kini.