Laporan Tahunan 2017 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Shah Alam - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2017)
Pelbagai perkhidmatan dan program telah dilaksanakan oleh Perpustakaan UiTM bagi meningkatkan ketampakan dan sumbangan dalam menyokong kesarjanaan dan kecemerlangan akademik universiti. Bagi memastikan peranan perpustakaan masih kekal relevan, PTAR akan terus berusaha untuk menyediakan perkhidmatan yang terkini dan mengikut perkembangan semasa kepada warga universiti.