Laporan Tahunan 2018 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Shah Alam - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2018)
Dengan tema ‘Lonjakan Perkhidmatan Maklumat’ bagi tahun 2018, Perpustakaan UiTM telah memfokuskan kepada perkhidmatan untuk menuju ke arah Perpustakaan 4.0 agar memenuhi dan menepati kehendak semasa. Perpustakaan perlu menjadikan teknologi sebagai satu peluang untuk bergerak lebih pantas dan maju dalam penyampaian perkhidmatan perpustakaan. Antara inisiatif digital yang telah dilaksanakan adalah penggunaan QR codes, mobile apps, MOOCs, e-Wallet dan Digital Campus@PTAR.