Cadangan merekabentuk dalaman Felisa Kosmetik Spa di Lot 1F23-26 Tingkat Satu, Kompleks Membeli-Belah Shah Alam (SACC) Mall, Jalan Perbadanan 19/4, Seksyen 14, 4000 Shah Alam / Nurul Aisah Taib - Taib, Nurul Aisah (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2009)
Projek akhir Rekabentuk Dalaman di peringkat diploma adalah merupakan manifestasi terhadap kefahaman pelajar tentang seluruh aspek proses rekabentuk dalaman yang telah dipelajari dari peringkat paling asas hingga ke peringkat persembahan cadangan rekabentuk. Projek rekabentuk yang dicadangkan urrtuk projek akhir ialah Felisa Cosmetic spa di Jalan Perbadanan 14/9, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor. Tujuan projek ini adalah untuk memperkenalkan produk barangan daripada herba dan tumbuh- tumbuhan semulajadi dengan lebih terperinci lagi kepada orang ramai khususnya golongan wanita dan remaja. Dengan adanya cawangan Felisa Cosmetic spa ini, orang ramai dapat mengetahui tentang penggunaan produk herba dan tumbuh- tumbuhan ini serta kesanya dalam kecantikan harian. Dalam menjalankan projek ini, kepentingan yang dapat dilihat ialah untuk menggalakkan orang ramai menggunakan produk berasaskan herba dan tumbuhtumbuhan di samping menjaga kecantikan dari dalam dan luar. Proses pengkajian yang telah dijalankan terhadap projek ini adalah berdasarkan daripada pemerhatian terhadap spa dan pusat kecantikan tempatan dan luar negara. Kesimpulannya, rekabentuk baru yang akan dijalankan ini haruslah menepati aspek-aspek dan kehendak pelanggan serta yang bersesuaian dengan konsep yang ingin diketengahakan. Diharapkan .bahawa agar rekabentuk ini akan dapat member pelbagai manfaat kepada semua individu, sama ada pelancong asing mahupun masyarakat di negara ini.