IQRA' : Bil. 12 : Disember 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. PTAR memenangi Naib Johan Peringkat Bahagian AKNC 2017 2. BENGKEL PENYEDIAAN MOOCs [MASSIVE OPEN ONLINE COURSE) @ PTAR 3. Preparing PhD Proposal 4. Peneraju ITM/UiTM 5. PROGRAM 4K (Kebersihan, Keceriaan, Keselamatan & Kesihatan) dan lain-lain.