IQRA' : Bil. 10 : Oktober 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Kumpulan Kreatif & Inovatif PTAR Rangkul Emas di ICQCC 2017 2. Majlis Kemuncak Program llmu Mengubah Destini (IMD), Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM 3. Program Library Customer Day (LCD) 2017 4. Forum Penulis Muda 2017 5. Tahniah! PTAR Peroleh Audit bersih Audit Pemantauan 5 (SV5) Pensijilan ISO 9001:2008 Perpustakaan dan lain-lain.