IQRA' : Bil. 9 : September 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Bengkel 4th Industrial Revolution and Library 4.0: Where Are We? 2. Pameran Hari Malaysia 3. Audit Dalam Bil. 2/2017 4. Lawatan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) ke Perpustakaan Digital Tan Sri Dr. Abdullah Sanusi 5. Bengkel Pengurusan Rekod dan lain-lain.