IQRA' : Bil. 5 : Mei 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Bengkel Pengurusan Pusat Sumber Sekolah Abad Ke-21 2. Bengkel Pemantapan Auditor Dalam 3. Melakari Sejarah Yang Di Pertuan Agong dan Raja-Raja Melayu 4. Jasamu Di Kenang 5. Majlis bacaan yasin, tahlil, doa selamat dan lain-lain.