IQRA' : Bil. 4 : April 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Antara isi kandungan: 1. BENGKEL KESERAKANAN & KESEPUNYAAN Bidang Data dan Maklumat, Perpustakaan Universiti Awam 2. Lawatan SMK Sains Selangor, Cheras 3. KM Workshop For Librarians 4. Pameran Konvokesyen UiTM & Alumni Di Puncak Kejayaan 5. Bengkel Penyediaan Dokumen ISO 9001:2015 dan lain-lain.